tyvarr

tyvarr han jag inte lagga in alla bilder, men nagra stycken ialf. kommer mer i veckan. Har hittat ett bra stalle med datorer man kan lagga in bilder pa :) Och lyssna pa muuusik, destination <3 lyssnade pa den laten 1oo ganger tror jag. haha! PUSSKRAM, hall utkik efter bilderna. Nagra finns pa Facebook ocksa.

some pic's

bali baby.      backpackersss

stackars johanna, vart inlagd pa sjukhus

Stackars Johanna gumman, fick ligga pa sjukhus med dropp.


ackliga killar som stokar ner hela rummet.

Forstar ni nu hur ackligt vi tycker att det ar att dela rum med killarna,
FYFAN vad dom har grejjer overallt, och luktar skiiiit. Dom grejjerna
pa bilden ar bara 2 killars. Ser fan ut som 10 pers.

IKEA,

Antligen fick vi lite svenskmat, kakade kottbullar pa resturangen och kopte hem lite gott :D


valkommsdrink

fick en valkommsdrink nar vi kom till Hotellet pa Bali



      

Hotellet pa Bali :) Riktigt mysigt var det. Forsta bilden ar dorren ut till Utomhus toaletten,
och andra bilden ar ute pa altanen.

   

Rasturang pa Bali. (ackligaste stekta bananer vi atit.)


 


high waves.

Hej mina kara! Det har borjat bli jatte varmt har i Perth, igar var det 32 grader. Sa vi har varit pa stranden denna vecka :) Och jag trodde inte mina ogon forsta gangen jag sag Beachen,  hur jakla fint som hellst. Men nu fick vi allt svart pa vitt, vagorna ar inte att leka med. Verkligen stora, och man kanner ju undervatten strommar. Det galler att vara forsiktig. Men livvakter finns tillgangliga hela tiden.

I forrgar var vi pa IKEA, gissa om jag och Johanna var som tva sma barn pa julafton??? AAAH, vi molade kottbullar, kopte knackebrod, julmust och pepparkakskola :D Gick runt o bara kollade pa allt, speciellt allt svenskt godis och all svensk mat. Sa nu ar julafton planerad aven for oss, Vi ska ha ett eget litet julbord, aka dit nagon dag fore o kopa kottbullar, prinskorv, rodbetssallad och allt man kan tanka sig =) Vi tyckte kottbullarna var sa jakla goda sa vi har atit dar tva dagar i rad, pinsamt nog! haha. Men igar var det extrapris, sa vi hade inte kommit undan na billigare med att laga mat pa varat hostel faktist :p Och eftersom Johanna var sjuk pa min fodelsedag, tog vi fodelsedagsmiddag pa IKEA, mat & efterratt lyxade vi till det med ;) hahah.


har mycket bilder att lagga in, speciellt fran ikea trippen ialf. men vi anvander ju datorn gratis pa bibblan och har kan man tydligen inte lagga in nagra bilder! far ga till ett internetcafe nagon dag och fixa det. sa ni ser att vi lever o har det bra :)

Idag ska vi soka jobb, haller tummarna pa att vi har turen med oss. Skulle vara sa skont att fixa ett bra jobb, jobba ett tag och sen bara resa runt pa andra sidan Aussie. Det ar ju dar allt roligt hander. Surfa, dyka och en masssssa :D

Och om ni har last Johannas resdagbok om att det luktar illa pa varat rum, vet vi nu ialf exakt vad det ar som luktar. EN ACKLIG IRRLANDARE! han jobbar i baren pa Hostellet varje kvall/natt och sover med jobbkladerna pa. Han sover utan lakan, orngott o paslakan i en sang som flera tusen backpackers har anvant. Och inatt nar han kom hem fick Johanna lov att spraya ner hela rummet med sin coconut-parfym :p Allmant acklig bara!!!


Det har ar mitt liv, Jag lever min drom. PUSSKRAM <3
Snalla mamma och pappa, tack sa mycket for presenterna. Uppskattades verkligen :)


tyskens sang.

Tja. Glomde skriva en rolig grejj igar. Vi bot ju Hostel till The old swan barracks, och nar vi hade baddat sangarna la vi oss och vilade en liten stund kom det in en tysk kille som inte sa ett ord, han  bara glodde pa mig.. Forst sag han forvanad&forvirrad ut och sedan arg. Vi fragade om nagonting var fel, och da kollade han pa mig och fragade varfor jag lag i hans sang :O Och jag sa saklart att det var min sang. Efter manga om och men, fick vi reda pa att receptionen hade bokat in han 2 natter fast han skulle bo dar i 3. Sa nar han kom in i rummet undrade ju han saklart varfor i hela helvetet det lag en svensk tjej i hans sang HAHA! jag skamdes ju ihjal!!

Idag vaknade jag kl 6 pa morgonen av att Johanna var uppe o sprang i rummet, hon hade sa jakla ont i magen, som hon har haft i 3 dagar nu. Igar kopte jag ju medicin at henne, men den verkade inte hjalpa. Sa vi letade pa narmaste sjukhus imorse, och hon fick dropp, ta prover och grejjer. Var dar over 4 timmar, men tillslut fick vi besked om vad det var for nagot och som tur var ar det ingenting allvarligt med henne, det hade ju kunnat vara varre, men det kanns skont for oss bada att ha kollat upp det ialf, nu har hon medicin som hjalper ialf :) Stackarn var sa sot nar hon lag i sjukhus-skjorta o dropp och sa att jag skulle ga hem for att det var min fodelsedag men, Aldrig i livet att jag skulle lamna henne dar ensam.

Vadret i Perth idag ar stralande sol och 28 grader, och pa tisdag visar vaderrapporten 32 grader :D

FAN jag glommer hela tiden kamera sladden sa att jag kan lagga upp lite bilder, men hall ut :D

PUSS&KRAM


hostelparty.

HalloHallo. Igar skulle vi ta varan forsta utekvall, Johanna var sjuk sa henne fick vi klara oss utan. Stackarn har sa ont i magen och feber, men jag hoppas att hon snart blir battre, var och kopte dunder-medicin till henne pa apoteket idag. Men iallafall sa hade varat hostel en partykvall pa fredagar, sa vi borjade dar. As bra med storbildsTV med musikvideor och grejjer. Spelade biljard och drack lite ol. Traffade en hel del schyssta irrlandare, Tva tjejer skulle hjalpa mig att fixa jobb idag, lattare att forsta alla hemsidor och tidningar nar dom kan spraket flytande sa det blir nog till bra hjalp. Men iallafall gick vi ut for att utforska stan, rakade hamna pa en strippklubb forst och kande oss inte riktigt hemma dar sa vi drog ut. Och val utanfor var det slagsmal och det var polisbilar och poliser overallt, men det roligaste av allt var att det kom poliser ridande pa hastar, kandes saaaa 18oo-tal haha :D

Varat Hostel dar vi bor nu ar  forovrigt mycket fraschare, och mycket storre. Vi fick till och med riktiga tacken o kuddar, och sangklader. Pa det forra vi bodde pa fick vi anvanda vara reselakan och vara filtar vi tog snodde fran flygplanet :p  Vi bor just nu med en tysk, en irrlandare och en fran canada. Dom verkar lugna och helt okej :)  Idag ska vi ta en tripp till IKEA, haller tummarna pa att det finns julmust, en adapter for vi kan inte ladda vara telefoner eller kameror i uttagen har. Och om det finns kottbullar ska jag ata tills jag spyr :D Vi har typ levt pa nudlar o gronsaker! kanns som att kladerna borjar bli stora nu, haha neyda!

Perth today = summer!! riktigt varmt o stralande sol. Hoppas pa detta vader imorgon ocksa, nar jag fyller ar. Det ar enda present jag far, SOL :D  Kanske blir att ga ut o ata, och fira lite ialf. Men jag bryr mig inte sarskilt mycket om att det ar min fodelsedag faktist.


JAG HAR PROBLEM MED MIN TELEFON OCH FAR INGA SMS FRAN SVERIGE, jag forsokte kontakta samsung idag for jag misstanker att det ar nagon fel installning.. far se om det blir battre! Sa ni vet varfor jag inte svarar till er som skickat.

Ska ta lite kort och lagga ut nar jag har fixat sa att jag kan ladda kameran.
Ha det bra mina kara <3 puss&kram.

Perth

hello dudes. Vi har hunnit med en hel del, de fa dagarna vi bott i Perth. Vi har fixat Australienskt telefonnr, bankkonto (ett fint rosa kort fick jag, haha) och en massa info om jobbsokande. Nu har jag bara CV kvar, ska forsoka fixa det nu under helgen sa man har allt klart tills nasta vecka nar jobbsokandet blir allvar. Har knallat runt pa stan i nagra timmar nu, sa coola surfaffarer det finns, och kladaffarer. Blir att shoppa nagonting nytt nar forsta lonen sitter pa kontot ;) Trivs verkligen i storstan, fan att komma hem till Borlange sen :S Bra att vi valde Perth som forsta stopp har i Aussie, eftersom att det ar var pa denna sida av landet just nu, for sen kommer vi ialf se hav&strand varje dag :) Ikvall blir det forsta krog-rundan, har hort att det finns mycket utbud o stallen att ga till, niiiice =)) Hinner inte skriva sa mycker mer nu, blir mer sma uppdateringar pa facebook istallet for langa inlagg har. PUSS&KRAM <3

hej babes

Resan till Bali tog oss 30 timmar, dock da med 2 mellanlandningar. En i London och en i Hongkong. Allt gick bra, men det var jobbigt men saaaa vart nar vi val kom fram. Bali ar uuunderbart, det kan skrivas i stjarnorna. Hotellet vi bor pa ar mysigt, vi har ett eget litet hus. Som dom kallar for Bungalows, det forstar jag inte riktigt for jag har en annan uppfattning av bungalows fran Indien, dar vi bodde billigt o fick vad vi betalde for. Den har "bungalowen" vi bor i nu ar riktigt lyxig och toaletten ar ett rum utomhus med badkar. Sa vi kan bada i stjarnklar himmel, mysigt. Pa arlanda vaxlade vi in 1oookr till Indonesiska RS som dom heter, och vi fick over en miljon RS. Det kandes bra, haha. Idag tog vi oss en utflykt, hur chill som hellst. Akte till Kuta beach, sa coolt med alla surfare! En sak ar da klar, JAG SKA LARA MIG SURFA I AUSSIE!!! Hinner inte skriva sa mycket mer nu, checka Johannas resedagbok, hon hann skriva massa mer =)Tyvarr har vi inte tagit sa mycket bilder harifran, vi har haft semester fran allt. Det blir battre uppdateringar i Australien. Lagger iallafall upp nagra pa facebook!

SAKNAR ER DAR HEMMA, <3

mamma, jag ringer nar jag kommer till australien! :))


Nu måste vi dra, vi ses väl nån dag.

Hej alla. Nu sitter jag här, nervös som ett barn på julafton och full av förväntningar. Känns så jäkla härligt att dagen äntligen är här, vi som väntat ett halvår på detta. Inatt går tåget mot Arlanda, flyget som tar oss till Bali går i morgon bitti. Det är 2 timmar kvar tills Robin kommer för att skjutsa oss till tågstation, jag jag har inte ens packat. HALLÅ, jag ska vara borta huuuur lääänge som hellst känns det som och det ända som ligger i min väska är en mobilladdare och bankdosa. Hurry Hurry!!! Jag har iallafall förberett en packningslista och lagt fram lite kläder, men som vanligt kommer det väl bli i&ur väskan, beslutångest till 1ooo. Måste tänka smart nu när man reser med en backpackersrygga. Tur jag använde den i Indien och är lite van, stackars Johanna hon måste vara helt lost med sin nya väska.

Jobbig dag, att säga hejdå till folk. När man inte vet när man kommer hem igen och kan säga att vi ses då.. Nu har jag ingen aning när jag kommer få träffa mina underbara igen! Ska väcka mamma och säga hejdå precis innan jag drar, kanske lika bra det än att ta det innan hon gick och la sig. Känsligt, både för mig själv och dom i min närhet. Jag vet iallafall att vi kommer ha en toppen resa, och att Ni inte behöver oroa er (ta åt dig mamma) hon är nog den mest rädda av dom alla. Jag lovar att bara doppa fötterna för vågorna, jag lovar att inte gå i någon djungel för djuren, jag lovar att inte bada i någon flod för krockodilerna, jag lovar att kolla efter spindlar&ormar, jag lovar jag lovar jag lovar.... undra hur många gånger dom orden flygit ur min mun. Men det man inte vet, lider man inte av ;) Vi ska vara försiktiga, vi vet om riskerna och vi har dom med oss i bakhuvudet.

Nu finns inte tid för att skriva mera. Jag måste packa och göra mig klar för att lämna Borlänge, Sverige & Europa. Jag kommer sakna er, ni vet vilka ni är. Håll koll här i bloggen & facebook jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Svårt att passa in att kunna prata på msn, skype och allt vad man nu använder för den grymma tidsskillnaden. åååååh jag vill bara att flygresan ska vara gjord nu Nu NU, FAN vad bra resan kommer bli :D


Ha det bra, pussarkramar /CL









jaghjärtadig.


RSS 2.0