bildbomb.

halloj duuude's


Everyday is good, because of being alive.
Solsken och reggae, är inte det pricken över i:et, grädden på moset & som handen i handsken. 


Det har hänt lite av varje denhär veckan, även om jag jobbat varje dag. Men går man upp i tid så har man hela dagen på sig att ut och göra någonting, speciellt när man har en morgonpigg kompis. Spelar fan ingenroll hur tidigt man ringer henne, hon är då vaken jämt. Vi tog oss en tripp till Sahlins Strutsar en dag. Hah, vet inte vart jag fick den idén från, men i vilketfall var det faktist roligt. Fy17 dom var ju riktigt stora, och de syner vi fick var inte så trevliga. Hade tänkt att fika, typ käka strutsglass eller liknande men nejni usch, efter detdära ville vi inte ha någonting med en struts att göra mer. Har ju även köpt en cykel, så nu lämnar jag min guldiga golf hemma, dock inte om det regnar 8-| känns skönt faktist, förjävla skönt. Jag tog ju bilen till jobbet varje dag förut, det för att jag inte vill gå hem själv mitt i natten. Men att cykla själv känns inte lika som att gå. 

Idag är jag ledig, imorn också.. Himla skönt, riktigt njuuter. Har inte kännt mig så pigg i veckan, kanske därför det känns ännu bättre att slippa jobba. Jag trivs jag aasbra på Scandic, med det jag sysslar med och kollegorna. Kunde inte haft mer tur med jobbfronten tror jag. Det är tungt och slitsammt jobb och ibland vill man bare slå något hårt i huvudet på gästerna, typ oxfiléns gjutgärnspanna!!!! Men vi har kul tillsammans, och det är de viktigaste. blablabla orka jobb sörja!

Ikväll blir det att äta god mat och dricka gott tillsammans med tjejorna. Och att fira Wikkan på hennes födelsedag, GRATTIS! Det är verkligen sånna här dagar man uppskattar att vara ledig, när det finns någonting att göra och att umgås med folket. Och imorn är det rootvälta på s2 som gäller =)) Har varit och köpt rosévin och min favvo öl estrella tills imorn, så hoppas vi på väder för att grilla (Y) mmh rosé är så sommarfräscht, och asgott att blanda med fanta om man vill det.  Ujuj nu blir det duschen och sen möta upp mitt umgänge för kvällen. Ha det bra,

 

 

 

 

          


              


åh, gjorde jätte fint med bilderna.. men så blev det ju inte när jag publiserade :@ orka krångla mer.






just hold me

hej.


Helgen har jag spenderat mest med Johanna, eftersom att det är hennes sista helg här i Borlänge för sommarn. Hur ska jag klara mig utan hennes alla korkade ideér, allt vi surrar om och vårat pressande i solen tills vi lider. Det finns ingen jävel lik, och du är speciell Johanna. Fredagen blev det en rätt lugn förfest, drog till Scandic och drack kanske lite mer än vad vi skulle, efter det bar det av till krogen. Det var faktist riktigt roligt, och kebabtallriken efter var ju faktist riktigt älskvärd, mmmh.. Lördag blev ju mer eller mindre ett fiasko haha. Det var då vi hade planerat att slå till stort, men vi var riktigt seeega och när vi väl kom igång blev vi ganska så opepp när vi drog mot stan. Aja det var inte ens värt ett försök att gå in på krogen och ha kul, tillochmed krogvakterna sa att det inte var någon idé att gå in för att det sööög. Slutade med att det blev att sitta på en ute servering, och gå hem i regnet. jippiiii! Kanske var lika bra att det var en lugn lördag eftersom att jag hade lovat mamma en shopping runda på kupolen igår, söndag. Hittade inte så mycket. Eller hade inte ro att kolla, jag var fan kaffe sugen konstant. Så vi tog en fika på waynes (stavning?) och där blev det gapskratt mest hela tiden, vilka pinsamma människor det finns alltså HERREGUD att folk inte kan bete sig.. Aja, köpte iallafall en jättesöt tunika eller vad jag ska kalla det. Kommer nog bli en av sommarfavoriterna.  Mot kvällningen blev det film och att snacka massa gojja med "grannen", trevlans må jag säga ;))

Idag har Johanna bjudit hem mig på äppel/jordgubbs paj(?), men först ska jag kika lite mer på en studentpresent till kusinen min, och ikväll blir det att jobba!  
Ha en bra dag alla, pussar o kramar.



föralltid!





mysdag.

happ, kanske dags att skriva lite nudå. Jag har många läsare, men ingenting att läsa haha ;-)

Igår åkte jag och Johanna till Nyhyttan, min stuga. Jag älskar att vara där, synd att man inte tar sig tid oftare och åker dit. Vi skulle grilla, men det var lite småkallt. Så vi stekte köttet, lika bra gick då det! :) Efter maten kom jag på att jag hade ett fiskespö i bilen. Vi klädde på oss med allt vi hittade i garderoberna, hattar, björnfittor, byxor & jackor och gick mot bryggan. Haha, jag tror aldrig att jag har varit med om roligare fiskning. Eftersom att vi är riktiga nybörjare kan man säga att utan någon hjälp eller förklaring (jag vet, vi är reeetard!!) så vart det bara en massa trams. Men sen kom jag på hur man gjorde, min smarta jävel :) Fick inte ens napp, men tur var väl kanske det.. Men tror det blir mer fiskning i sommar, kasta eller meta spelar ingenroll, det var kul i vilketfall. Var kvar några timmar i stugan. Johanna hade med sig en kokosnöt som vi tillslut fick upp, men jag rekomenderar starkt att inte äta nån jävla kokosnöt i sverige, eller iallafall inte från ica maxi!! Det måste vara det äckligaste jag stoppat i mun utan att överdriva.. På hemvägen stannade vi och fikade på ett jätte mysigt cafe, där blir det att fika oftare. Vi tänkte åka till detdära "hemliga stället" ni vet där folk dyker, där det är klippor och klarblått vatten och hur fint som hellst men vi var helt slut efter dagen så vi åkte hem istället. Blev en filmkväll med Madde, matte och danne. Knepig film må jag säga, kommer inte ihåg vad den hette ens faktist.

Idag ska jag jobba, men känner mig inte pigg alls. Får stå ut och göra mitt bästa =))
dax att börja göra  sig klar kanske? Här sitter jag i morgonrock och handduk snurrad runt huvudet och väntar på att mammas bullar ska bli klara. Mummmmmma!!

sssnygging   johanna  haha

 

 

 

 

pusskram /






hallå härliga

Nu har jag inte varit inne o skrivit här i bloggen på länge, men det är ingen mening med att skriva varje dag om vad som hänt och sker. Om det inte händer ett skit om dagarna, ingenting speciellt iallafall.

Men måste skriva att göteborg det är la en förjävla goo sta'  förövrigt. Vi hade det gött därnere. Shopping i massor  (<3) , god mat och trevligt sällskap och SOLSKEN! Resan ner blev ju inte riktigt som vi tänkt oss, hur kul som hellst var det, två flummiga blondiner, trötta på att köra, trötta på att vara seriösa. Haha det är nog bare jag och Sabina som förstår, och Fhilip såklart! Fick oss en vän på färden som vi träffade på torsdagen och tog några krukor med. På fredagen, valborg alltså. Då hängde vi med norskarna, drog på förfest sen ut och gjorde stan. Det blev väl inte heller riktigt som vi tänkt oss. Men kul såhär i efterhand. När vi skulle bege oss hem kl 7 på morgonen upptäckte vi att vi hade tappat (läs festat, dansat) bort nyckeln till sabinas pappas lägenhet. UUUPS. Vad skulle vi göra, vi bankade iallafall på dörren tills Leffe vaknade och sen slocknade vi direkt. Dagen efter vaknade Sabina upp med ketchup under varenda nagel, och det var då vi började undra VAD FAN HÄNDE IGÅR??? Hade inget minne utav att vi hade käkat någonstans? Jag började rota i min väska, som med fördel jag lämnade hemma. Vet ni vad jag hittar? Jo nyckeln till Leffes lägenhet, pustar ut.... Och nyckeln vi tappat bort, det var min nyckel hem hit i Borlänge HAHA!

Nu kom Johanna förbi, vi ska till mellstad och gå våran runda. Har bestämt mig nu, minst tre gånger i veckan ska jag fan ut o röra på fläsket. Och hur skönt är det inte att promenera med någon man har hur mycket som hellst att prata om med, då gör man det till ett nöje istället!  PUSSPUSS.




 

 

 


RSS 2.0