Australia day

hej mina vanner.

Igar var det Australia day, likasom sveriges nationaldag med sjukt mycket mer firande. Kvallen blev lyckad, galen! Sov ungefar tre timmar sen var det bara att borja jobba pa hostellet, Phu. Men det klarade jag galant, forutom nar jag skulle stada koket och var det ett par som lagade nagot som kan vara det ackligaste jag sett och vidrigaste lukten jag kant. Inte kul nar man redan madde daligt, jaja. Nu har jag berattat for chefen att jag ska dra, och jag tror det redan blir pa lordag. Gott det ska bli att resa efter kusten, helt underbart! Chefen sag helt forstord ut nar jag sa att jag skulle aka ifran Sydney. Han gav mig en present, sa jag och Rebecka fick varsin biljett till WorldLife. Det var en massa djur fran Australien, och jag sag en kanguru live for forsta gangen. Och det fanns massa ormar dar, en utav dom var brun ormen som ar en av dom farligaste i varlden och det var just den ormen jag och Johanna hoppade over nar vi var pa bergsklattringen. Jag ar glad att jag lever! Och sedan bjod han mig pa varldens godaste lunch och ol pa en resturang, javligt schysst rast fran jobbet!

I forra blogg inlagget skrev jag ju om att vi var bjuda pa BBQ fest. Hur trevligt och mysigt som hellst. Gick till Tamarama beach och grillade lite allt mojligt. Jag och Rebecka kopte med oss marinerade kycklingfileer, sallad med fetaost (danish styled fetta, haha kanske var det bara jag och becka som tyckte att det var kul), brod och tzatziki. Hur gott som hellst! Det var en kille fran holland med, som kom med fiskespo och fiskade upp sin middag. Han fick sig en fin javel som smakade awesome! Hur coolt var inte det? Ta med sig fiskespo till grillfesten och fixa sin mat pa sa vis. Kvallen slutade med att vi drog till Beach Road och slog klackarna  conversen i taket. YEAY!!


Jag har glomt att beratta att jag vaknade upp en natt, ungefar vid fyra fem nagongang utav att det stog en fet rodharing karl pa typ 40 bast och glodde pa oss. Wierd. Jag blev ju as skrajj sa jag fick inte fram ett ord, men nar han sag att jag vaknade sprang han darifran. Usch usch, undra vad han ville och undra hur lange han statt dar och tittat pa oss.

Vi har aven hunnit med en till shoppingrunda, det fick bli en jatte fin handvaska fran rip curl (eftersom att min forra vaska gick sonder och planboken och diverse ting ramlade ut hela tiden, sa var det vart varenda dollar) ett par nya shorts och en assnygg tisha. Nu blir det inge mer shopping, nu far pengarna ga till andra nojen. Sa som att dyka, sky dive, turer till alla fina oar och andra stallen. Nu ska jag gora Australien :D :D Idag akte Rebecka hem till sverige igen, sa himla sorgligt. Ah sa kul jag haft med den bruden och sa nara vi kom varandra pa sa kort tid. Men i sommar ses vi igen, i ett annat land i en annan stad! Du ar guld vard R <3<3<3 Nu ska jag kika lite mer pa flygbiljetter, busskort genom hela kusten och andra viktiga saker att kolla upp innan jag reser vidare! PUSSKRAM, MISS U GAYS...... like hell!


overraskning kommer

hej mina goa!

Idag tog jag och Rebecka (ja, vi sitter ihop) bussen in till Sydney for att leta pa en surfshop dar en kille vi traffat jobbar. Han lovade oss en massa rabatt, och javisst holl han vad han lovat! Fick riktiga markesklader som skulle kostat 80-90 $ for 10 $ istallet, shysst deal. Det var riktigt fin vader idag, sa vi var stressade tillbaka till Bondi for lite stek pa stranden eftersom att det har varit mulet typ hela veckan, och vaderprognosen visar inge battre framover. Men vi hann med att kaka sushi, for forsta gangen i mitt liv. Jag ma ju saga att det var ingen hojdare, men ar man backpacker gar det mesta ner! Rebecka daremot alskade det, sa det var ju inte stallet det var fel pa. Och sa skulle vi ta en kaffe pa starbucks, men hade for brattom sa det fick bli bussen tillbaka till stranden igen och plaska i plurret. Grymma vagor idag, och helt sjuka undervattensstrommar. Tror Bondi Rescue fick slita hart idag! Har om dagen pa stranden hamnade vi bredvid snyggingen fran The City forovrigt, och Rebecka var snabb med kameran med lyckades inge vidare.

Jag jobbar kvar och stadar pa hostellet och det ar aven en annan tjej fran frankrike som stadar alla dagar jag ar ledig, och jag kanner mig som en JATTE emot henne. Jag har alltid varit den som ar kortast genom alla ar, men jag ar over ett huvud lange an henne och tjejjen ar lika gamal som mig. Det kanns nastan hemskt pa nagot vis, nar man ar van med att alltid vara minst haha. Jag tror hon ar lika kort som bred for del delen, men hur snall som hellst. Julian, bossen alltsa. Han fragade mig om jag ville ta over hela hostellet for en tid, for att han skulle fa lov att aka till USA av nagon konstig anledning som jag inte forstog. Jag som hotellagare alltsa, men njah jag tror jag tackar nej till det erbjudandet och drar mig mot Byron bay om ca 2 veckor! Har ju som sagt stannat i Sydney nu i tva och en halv manad sa det far racka! Och om jag ska hinna med Malaysia i mars maste jag ju hinna med att se Australiens eastcoast forst. Och for den delen fragade en kille mig har om dagen om jag var local, for att han hade sett mig sa mycket, och haha da har man varit har for lange.

Imorgon ar vi bjuda pa BBQ-fest, av vara danska och amerikanska trevliga grabbar. Kommer nog bli riktigt trevligt, och framfor allt gott med grillat. Far se hur kvallen slutar om vi fortsatter kvallen med att dansa loss pa nagon nattklubb eller om kvallen blir en hemmafest. Ser iallafall fram emot det. Vi ar pa vag mot affaren nu och ska handla diverse grejjer vi behover for en lyckad grillning (y)


Varan mat har blivit stulen fran det gemensamma kylskapet flera ganger nu, sa vi tyckte att det banne mig fick vara nog. Tjatade tills oss ett kylskap in till varat rum, och efter manga om och men sa fick vi det! Ett eget kylskap, vilken javla frihet haha. Men vi fick inte plats med fler uttag och sladden rackte inte till, men vi fixxade det pa egen hand. Jag snodde en san dar grejj som man kan ha fler uttag i fran ett annat rum nar jag stadade och sen staplade vi. Forst tvbanken, sedan kylskapet (ett litet alltsa) TV over det och till sist flakten. Hur smart som hellst och tar lite plats.

Gud, snart aker Rebecka hem. AAAH vad trakigt och tomt det kommer bli utan henne. Vi har alltid roliga grejjer for oss, folk maste ju tro bade det ena och det andra om oss. Och alla kortspels kvallar pa den ackliga heltacknings mattan i rummet, varan sjuka humor. AH vad jag kommer sakna!!! Helt sjukt hur nara man kan komma en manniska pa sa kort tid, en van for livet hoppas jag! Vi har bokat bio pa tisdag, The Black Swan. Har den kommit till Sverige foresten? Verkar asbra, och hoppas att den ar det. Ska forsoka gora sa mycket som mojligt innan hon aker, blir vadret bra ska vi boka Sky Dive. Coffe kommer tillbaka fran Nya Zealand snart, sa han far forsoka ersatta henne hah, neyda skamt a sido.

Nu blev det iallafall lite lange blogginlagg an vanligt, maste lagga in bilder snart. Men har inte hittat nagot bra stalle dar det gar snabbt att fora over bilderna. Nasta gang tar jag med kameran, sa hall ut.
Mina kara foraldrar ringde mig nyss fran Spanien for att forsakra sig att allt var bra med mig, gulligt! Det marks att jag har varit borta ett tag nu, for jag har borjat tankt pa engelska, faktist ganska bra! Nu maste jag skynda ivag, ta hand om er <3 pussochkram.

what are u up toooo

tjenna! Nu har jag verkligen varit dalig pa att uppdatera i bloggen. Men jag lever livet och har inte riktigt tid med att sitta vid datorn. Som sagt sa har jag fatt jobb pa ett litet mysigt strand cafe, jag trivs jatte bra. Fick lon har om dagen, flera hundra $ i handen. Kandes gott som fan! Och sa jobbar jag ju kvar pa hostellet ocksa. Har planerat att dra mig uppat i landet i borjan av februari, OM oversvamningarna ger sig. Och sen kanske det blir en tripp till Malaysia med Julia och Anna i Mars. Rebecka har kommit tillbaka till Bondi, saaaa gott! Vi bor med tva norska guttar, en av dom spelar tydligen fotboll i norska landslaget, cooolt. Det ar sa harligt har, alla ar trevliga och tar kontakt till skillnad mot osociala sverige dar alla haller sig till sitt. Jag har traffat sa mycket underbart folk har, att det ar sorgligt att lamna dom. Folk kommer och gar och jag hoppas over hela  mitt hjarta att jag nagongang traffar dom igen. Jag har varit med om sa mycket roligt den senaste tiden, men just for stunden fick jag tunghafta. Jag hade planerat att gora ett langt langt inlagg om allt jag varit med om och gjort, men nu nar jag val sitter och skriver glomde jag bort alltihopa. Battre lycka nasta gang!!! Jag far helt enkelt skriva upp allt pa en lapp nasta gang jag ska till datorn. Vi var foresten till IKEA har om dagen och at en massa kottbullar och kopte ahlgrens bilar, marabou choklad och massa svenne grejjer. Tog oss 40 minuter med tag, men helt klart vart varenda slant och minut.  Nyar firade vi pa en kulle har i Bondi med utsikt over hela Sydney och bron dar varldens basta fyrverkerier sprakade over himlen, vackert. Sedan vandrade vi runt pa stranden och dansade till David Guettas musik med en massa partyglada manniskor. Min kamera har varit trasig flera veckor, men tack vara mina snalla kusiner som med hjalp av att sla hart pa objektivet ar den nu lagad, HURRA!! Ska lagga in lite bilder senare. Nu ska vi ga till Coles (typ willys) och budget handla mat, och ikvall blir det fest. PUSSPUSSPUSS!

RSS 2.0