beached at bondi

hey mina underbara. JAG HAR FATT JOBB, Ett valdigt lattfortjant ocksa. Han som ager hostellet vi bor pa, sa att han ville prata med mig igar (livradd som jag blev, for att vi hade haft fest med massa folk inne pa varat rum dagen innan trodde jag att jag skulle fa bannor for det.) Men han ville bara fraga om jag ville hjalpa han att skota hostellet, sa 3 dagar i veckan nagon timme bara ska jag jobba sa far jag bo dar hur lange jag vill gratis. Det ar asbra, for det ar boendet som drar mycket pengar. Och ett valdigt slappt jobb tackar man inte nej till! Vet inte riktigt hur jag ska gora med korsbars-jobbet pa farmen jag har pa G, skulle vara kul att testa pa det ocksa men isafall blir ju det kanske inom 1-2 veckor jag borjar dar. Idag ar det mulet har i Bondi, sa det blir ingen strand idag, idag far vi hinna med att gora andra saker. Johanna aker ju hem pa torsdag, kommer bli tomt utan henne och hennes dumma pahitt. Men coffe ar har nu ocksa, och sen har jag ju alla svenska tjejjor att umgas med :) Idag har jag traningsvark i magen, for att jag, Johanna och Lollo skrattade konstant i flera timmar igar. Har sa forbannat kul med er tjejjer (Y)  Och killen fran brasilien som ska lara mig surfa ville ata middag och kolla pa film med mig igar, haha! (don't worry mamma, jag gjorde det inte..) Det star inte pa forens det ar nyar, och sydney ar ju kant for sitt grymma nyars firande, kommer bli awwwesome. Alla olika klubbar och strandpartyn battlar nu om vilket som kommer bli baaast, far se vart man hamnar. Det ar ju en massa olika stora artister mm. overallt. Enda som kommer att fattas under jul&nyar ar ju familjen och vannerna dar hemma. Under den tiden kommer man verkligen kanna av att man saknar er dar hemma! Och svenska julbordet saklart. Blir att aka till IKEA och ha ett eget julbord pa stranden eller natt :P Annars har svenska kyrkan har gratis svenskt julbord for alla svennar har, men det kanns lite tattigt och ingen bra stamning lixom. Nu ska jag springa vidare till frissan, for coffe ska klippa sig. Jag har foresten klippt av mig haret en bra bit, har ni inte sett det pa alla bilder? Tror jag aldrig haft sahar kort har, men det ar skont nar man badar och solar sa mycket for det blir sa slitet annars. PUSSPUSS saknar er!

hi you

tjaaaaa.  Eftersom att vi bor vid stranden nu sa blir det mest sol och bad under dagarna. Men skont att bara slappa ocksa, och spana in alla surfare ;) haha. Traffade en kille fran Brasilien igar som skulle lara mig surfa idag, sa vi far se hur det blir med den saken! Skulle iallafall vara jatte kul! Vi var ut i lordags, tog en taxi in till stan och festade dar, eftersom att utbudet av nattklubbar ar storre inne i sjalva Sydney. Vi hade verkligen en gryyym kvall, shit vad roligt vi hade. Dansade som aldrig forr, mycket skratt den kvallen. Slutet av kvallen blev ett fiasko, en av tjejerna vi var ut med forsvann med nagra killar och varan killkompis talade om for oss att dom killarna var "bad guys" sa vi blev oroliga som fan och forsokte fa tag i henne men hennes telefon funkade inte. Sa det blev en hel del krangel men som tillslut loste sig tur var. Nu ar det bara en vecka kvar tills Johanna satter sina fotter i SWE igen, trakigt.. Men man traffar mycket folk har sa jag klarar mig utmarkt :) PUSS nu hinner jag inte skriva mer. Kolla bilderna pa facebook!

Hi buddy

Tja. Vi är inne på andra veckan här i Sydney. Först när vi kom till Hostelet vi bor på tyckte vi att det var skit äcklig, han som äger plejset fick lov att skicka ut en kille i vårat rum för att han var skitzo (haha ursäkta stavningen men hoppas ni fattar) , iallafall skitzo, alkolist, knarkare och dagen innan vi kom hade han åkt in på sjukhus för att han hade skurit sig i armarna. Ja ni fattar, vi ville inte bo med honom så ägaren fick skicka ut honom och typ sanera hela rummet åt oss, fyyyfan vad äckligt det var. Och vi hade betalat för en vecka så det var bara att slänga in väskan och se glad ut. Men efter några dagar trivdes vi så bra så vi bokade en hel vecka till, haha saker kan ändras. Vi bor med två svenska tjejer förövrigt, jätte trevliga. Vi var på en utflykt här om dagen, vi trodde att det var en lung utflykt med kängrusar och fina vattenfall, men ojjj så fel vi hade. Det var rena rama bergsklättringen, upp och ner för alla berg. Visst fick vi se mycket fint, och många vattenfall men det var jobbigt i 30graders värme kan jag lova. Men det var värt ändå. Vi hamnade på en stig där en brunorm låg, en av världens farligaste orm och den höll på att attackera en tjej som var med i våran grupp. Läskigt. Vi Bor ju vid stranden nu så vi badar och solar mest, har varit lite regnit senaste dagarna men det tackar vi för haha. Johanna har hoppat fallskärm, SÅÅÅ jäkla grymt!!! Vill också, men det tar jag senare. Nu har jag bråttom så Johanna också kan sitta en stund, vi lånade våran rumkompis dator, så skönt med ett svensk tangentbord :P Föresten har jag fått jobb om 3 veckor på en körsbärsfarm, men ska skriva ut mitt CV och kolla runt lite här vid stranden så länge, kanske dyker upp något toppen jobb, önska mig lycka till :)

Kolla bilderna på facebook, PUSSKRAM jag saknar er.

sydney, im in love

Tjenna! Vi tog en buss till Sydney fran Melbourne och det tog oss 12timmar. Men det gick smidigare an vad vi hade forvantat oss, tur var val det. Hade kopt med oss lite matssack, notter & frukt. Det ar varan dagliga dos, forutom nudlar och tonfisk :P haha, har faktist borjat vanja mig med budget mat nu. Och Nej vi svalter inte!! Till varje nytt stalle vi kommer till blir jag mer och mer foralskad i Australien. Det gar inte att beskriva hur maktigt och fint allt ar har. I Sydney har vi iallafall hunnit med att kika runt hela stan, (och shoppat lite, ooups) Akte till Bondi Beach igar och det var underbart, synd bara att det hade varit gassande solsken och hett hela formiddagen och nar vi val kom till stranden vart det mulet. Men det var chill att bara ligga dar, kopte med oss sallad och myste pa vara saronger, haha! En livvakt borjade prata med oss, och da kom vi pa att det var han ifran TVserien, cool! Idag har vi bokat lite utflykter, och bokat hotell pa beeeachen ;) riktigt nice kommer det bli, vi har ju bara bott i storstader nu. Haha jag kan inte sluta skratta at Johanna, for hon tror verkligen att varenda och da menar jag VARENDA utlanning (alltsa typ neger eller arab) ar trafficing-gubbar. Sa hon ar livradd, och sager hogt nar man gar forbi att "det dar ar verkligen trafficing" eller "det dar ar verkligen korianska maffian" osv. HAHA hon tanker sig verkligen inte for att det later likt engelskan, iallafall vissa ord hon vraker ut sig. Sa bli inte forvande om vi snart blir nerslagna, neyda ;)  Fick mail om ett jobb idag, sa om 3veckor kanske jag ar ute pa en farm och plockar cherrys i deras tradgard, tjalala!!! hoppas hoppas.  Har hant sa mycket roligt under dom har dagarna sa att jag hinner inte skriva om allt, och jag kommer for den delen inte ihag allt som jag planerade att skriva.
Mer kommer, och bilder har jag lagt upp pa fejjan! PUSSKRAM..





melbourne by night

Hej svennar. Vi har gjort lite turist grejjer har i Mel, for att se vad staden har for utbud. Vi var tillexempel pa Melbourne aquarium, med pingvinger, massa olika fiskar, rockor, skoldpaddor, ormar, odlor, grodor och hajar mm. later kanske barnsligt, men det var faktist riktigt haftigt dar inne. Var dar i flera timmar! Igar var vi uppe i euraka skydeck, riktigt coooolt. En skyskrapa 300m hog, man sag hela Melbourne!! Sa beautiful. Vi akte upp nar det var dagsljus, sag solnedgangen och nar det blev morkt var det helt underbart, alla lysen i staden. Otroligt fint. Forsokte ta mycket kort, men det var svart nar kameran maste fokusera sa mycket och man maste vara blickstilla med handen annars blir ju bilderna bara suddiga. Lyckades fa nagra dugliga iallafall. Men hojden ar ju ingenting i jamnforelse med verkligheten. Idag har vi bokat en buss till Sydney! 12 timmar tar det, men vi aker pa natten sa det blir nog inga problem. Innan vi akte till Australien planerade vi ju att jobba forst, alltsa i Perth. Men nu nar vi val ar har, sa reser vi runt till lika olika stallen och kollar efter jobb istallet for att stanna pa ett och samma stalle sa lange. Det kanns bara onodigt att ga o vanta pa jobb i samma stad hela tiden. Och kanns helt vardelost om vi inte skulle fa jobb i den staden, da har man slosat bade pengar och tid. Vi kanner ocksa att vi vill till kusten och borja surfa och dyka! YEAY!

Tiden slut nu, men jag ska forsoka lagga ut massa bilder pa facebook. Hinner nog inte lagga in dom har!!
Alla borde aka till Aussie nagongang i livet, jag har bara sett en pytteliten del av landet men jag alskar det, sa gryyyymt har. PUSSKRAM

love @ the libery.

Hi guys. Vi ar som sagt i Melbourne nu, Mycket trevligare stad och folk har. Vi har inte hunnit gjort sa jatte mycket, forutom att kika runt pa lite jobb och firat Halloween, det var verkligen ALL IN. Men jaklar sa kul vi hade :)) Blev att lara kanna folket pa hostellet battre och fick festa av oss lite.  Idag tog vi sparvagnen genom stan for att se oss runt lite, och stan var storre an vad jag trodde. Och sa fin, det ar sa mycket blandningar av riktiga moderna topp hus och jatte gamla hus, pa olika gator. Ar sa shoppingsugen, men vi gar bara runt i affarerna och drommer oss bort, verkligen bra shopping har om man ar ute efter det men vi far vanta tills vi jobbat och vet hur mycket pengar vi har over till nojen. Imorgon ska vi formodligen till ett ascoolt akvarium, med hajjar och pingviner och en massa djur. Eller det kanske inte heter akvarium och det ar pingvinger? Eh skitsamma! :p Vi sprang pa nagra schyssta svenskar efter gatan igar, och dom ville att vi skulle hora av oss och hitta pa natt kul med dom. Och sjalvklart ska vi gora det, ANTLIGEN fa prata svenska med folk :D haha!! Igar nar vi satt pa bibblan kom en kille fram till mig och knacka mig pa axeln och jag kollade pa han och sa Hello? Och han tittade pa mig och tillslut sa han (fast pa engelska) : "Jag maste verkligen fa ge dig detta" och gav mig ett ihop vikt brev och jag svarade bara "thank you, i think" Jag blev sa nervos, hade ju ingen aning om vem killen var eller vad det stog pa lappen sa jag sprang till Johanna pa andra sidan rummet och holl pa att do av skratt. HAHA! Fick ett gulligt brev! han hade skrivit och ritat, han maste ha setat dar ett bra tag och fixat med det dara :p Ni ser ju pa bilden hur lappen sag ut!  Hinner inte skriva mer, hoppas ni mar bra hemma i Swe, Miss u.



PUSSKRAM.




   


RSS 2.0