nothing on you

tjatja. Jag längtar så innåt till söndag då jag får vara ledig i två hela dagar, rena rama lyxen kan jag tala om. Längtar också tills jag får lön för denna månad, kan då lungt säga att det blir "klirrklirr" i resekassan :D Bra nu när man jobbar varje dag och inte hinner spendera så mycket pengar. Men shopping suget tar snart knäcken på mig!!!! Vart ett inpuls köp igår, ett par skor. Och hur många skor har jag egentligen inte? För många, men så finns det ju alltid en liten liten anledning för att ha ett par till :P haha. Jaja, på söndag har jag iallafall planerat in Leksands sommarland om det blir bra väder villsäga :D Fyfan vad kul att uppleva lite barnsligheter igen! Som jag sa till marcus igår, att jag längtar tills jag får barn för då kan jag leka hur mycket som hellst utan att skämmas. Palla vara seriös, håller ni inte med? Fick sluta jobbet tidigt igår 22.00, riktigt skönt. åkte hem och hämta bikini och handduk och så badade vi i långsjön. Så värt och såååå skönt :D Nu blir det en kopp kaffe eller två innan det är dax att duscha och göra sig klar för ännu en jobbdag med en massa orienterare springandes omkring en på hotellet. Det är en massa olika länder, 31 stycken tror jag. En massa från italien, usa och från spanien, synd att dom är orienteringsnördar. Tror inte dom brukar vara så snygga för jag har då inte sett en jävel ;-) höhö.  Jag har inte fått några bilder än från midsommar och P&L för sega madde orkar inte, men dom kommer =))
puss&hejdå.



waka waka

Jag är sämst på att blogga! hha :D  Dom senaste veckorna har verkligen varit underbara, fan så mycket jag njutit av  livet. Har åkt motorcykel, massa båt, badat en massa, grillat, haft otroligt mysiga sommarkvällar, midsommarfirande i fina leksand och bara gillat läget. Haft semester från jobbet i 2 hela veckor, det kändes som om det behövdes faktist.

Peace&Love var helt klart värt, 1oo höjdare!!!!! så fett grymt, men som alltid "hinner" man inte se alla band som planerats, känns mer värt att sitta i solen med en kall öl. Såklart fick jag feber, värst var torsdagen. Men det klarade jag ialf, hur kan allt kännas bättre när man tar sig några glas? och jag överdriver inte.. febern kändes som bortblåst, och smärtan försvann. Även när jag klantade mig och skrapade upp armbågen och slog fan bokstavligt talat sönder både knä och höftben.  Hoff maestro var grymma, Martin Jondo var grym, Melissa Horn var skön och JAY-Z var snuskigt gryyym. Det går inte ens att återberätta, fan vad stort det var. Och fan vad jag o madde hoppade och dansade! Synd man tappade bort alla hela tiden :p menmen så brukar det väl vara. Nu känns det som att man borde springa av sig all dryck o skitmat man käkat under hela helgen, och äta nyttig mat hela sommarn. Men det klarar jag aldrig av ändåså ;) Ett stort plus var att Johanna kom hem till Borlänge, och brorsan, Mina kusiner från uppsala och deras sällskap, och linda från sthlm. Tack alla som gjorde min helg!!!

Just nu känner jag mig som gatorna i Borlänge, helt fucking tom. Allt försvann med Peace and love : Folket, Alla Scener, Skräpet, Tälten, Matstånden, blablabla. Min glädje försvann med allt detdära. Nu inser jag verkligen att jag borde inte stanna kvar här. Jag trivs helt enkelt när gatorna är fulla av folk, stressa överallt, känna att man inte är ensam. Jag skulle flytt med allt detandra. Jag hatar att vara ensam! Nu är jag tillbaka till verkligheten, började jobba igår igen. Allt blir så vardagligt, man gör samma saker. Fan det är inte så jag vill ha det. Men man kan inte glida runt på ett bananskal hela livet, jag måste göra rätt för mig. Nog om tråkigheter nu. Skönt att veta att det inte är långt kvar till Aussie, det kommer bli awesome, det kommer bli såå min stil!



Nu ska jag sätta igång att städa i huset, fast solen skiner. Inte okej men vill ha det gjort. Ikväll blir det jobb, men är ialf ledig torsdag/fredag. Undra vad som händer då, skulle ju inte banga en liiiiten roadtrip! Nån som hänger med?


Bilder kommer snart!!


RSS 2.0