hejja hejja hejjja göteborg




poor little misunderstood baby.
du är ett fruktansvärt irriterande objekt. slösa inte bort min tid... på all din smörja!!!(Y)


 Vårkänslorna flödar, och det är tamefan den bästa tiden på året. Och jag blir så kär i kärleken. Big NONO!!!!?! Jag ska hålla mig i skinnet, jag ska inte ha någon karljävul. Jag trivs bäst själv, speciellt nu när jag har sådana stora planer framför mig!  Men som marcoolio (stavar han så?) "INGEN SOMMAR UTAN RAGGA" ; ) höhö skämt å sido.

Imorse var jag hos tandläkaren, allt var under kontroll. Inga hål, ingen tandsten ingenting att klaga på. sweet! Gick med ett leende därifrån. Tandis var trevlig och sa att jag hade sådan tur och att det var orättvist för att jag var snygg och hade perfekta tänder HAHA! Ja det var ju helt okej att få en kommentar som den.

Nejni nu har jag packningen till Göteborg jag måste tänka på. Ett frågetecken, eller några stycken. Hatar att packa, det blir alltid för mycket men alltid saknar man någonting! Och har jag planerat att shoppa någonting speciellt så hittar jag det ALDRIG!! Bättre när man var liten och mamma fixade allt med kläder, nessesär och allt man kunde tänka sig för då blev det perfekt. VARJE GÅNG, VARJE GÅNG HUR LYCKAS MAN??
Vi tar iallafall bilen ner, istället för tåg. Mycket skönare + att tågresorna var dyra.

Hoppas ni får en trevlig helg och valborg <3 pusskram.


 

 

jag, sarah & elefanten!


glaaassigt

hej blogg.


Wonderful day, vilket väder. Tråkigt att jag ska jobba ikväll, annars hade jag tagit fram grillen och grillat en riktigt god köttbit och med potatissallad och en grönsallad till, mummmma. Premiären är alltid bäst, eller vad tycker ni?
Just nu håller jag på att tvättar och ska betala lite tråkiga räkningar, bläebläe. Ingenting man vill hålla på med en dag som denna. Men jag får götta mig med att vi snart ska ta en liten tripp till första bästa glasställe. Njuta av solen! Det gick ju inte så bra sist när jag och johanna skulle försöka njuta, det började med att solen gick i moln och vi satt där ute med våra glassar och frös så vi bestämde oss för att sätta oss i bilen och äta upp. Jaha, efter 2 minuter började vovven Kasper hulka och spy i baksätet så det var bare att flyga ut ur bilen slänga glassjävlen och kasta ut hunden.

Nu ropar tvättmaskinen på mig. Härligt att kunna hänga ut alla kläder. Imorgon ska jag till tandläkaren och sen drar vi till Göteborg, Jag och Sabina. Om vi inte åker på torsdag villsäga. Hoppas vi får en helg med fint väder, gud så gött o hänga där nere, och förmodligen komma hem med nya frächa sommarkläder (Y)

PUSSKRAM

 

En sommarbild från när jag och Benjamin var i Furuvik förra året.


hometown baby

Yes, sälenhelgen avklarad. Och jag kan då utan tvekan säga att det var fan så nice där uppe. Roligt att komma till mina gamla trakter igen, fick så himla mycket minnen. Vi kom dit rätt sent på fredagen men vem fan har det hindrat. Stack till HC efter några timmars alkoholintag, riktigt roligt var det. Och så träffade jag gamla vänner och bekanta, det var då grädden på moset :) På lördagen var vi på skotercross (?) inte för att jag någonsin har varit intresserad utav skotrar eller liknande men det var faktist helt okej. Sitta i backen med en blå himmel och sol då klagar man inte.

Idag har jag och Johanna varit runt på en massa olika plejs och kollat in lite bra resegrejer. Hittade en hel del smarta grejer. Och vi kollade på en vattentät, stöt & dammtålig kamera. Slippa tänka på att vara såååå jätte rädd om den, och så skulle det ju vara fantastiskt att ta undervattensbilder, speciellt om man snorklar/dyker.
Om det finns någon generös person där ute någonstans så önskar jag mig en sådan ;-) höhö. man kan ju alltid hoppas, eller hur? Eller någon som vill köpa min kamera jag har nu? Rätt ny (rosa ;-) ) och faktist bra...


Nu på småtimmarna har jag umgåts med Sabina och Ingela.. mor&dotter himla sköna sådana. Kaffe och skip-boo är en klassiker hemma i medväga och Ingela bjöd på aaasgod kvällsmat bestående av bröd som var stekt med ägg, lök och tomat (Y) amazzzzing


Bilder från helgen kommer sen för nu ska jag somna till en film hade jag tänkt. GODNATT O SOVGOTT


vackert väder, gryyym helg!

Vad skönt det ska bli att komma bort några dagar, jag kan knappast påstå att det kommer bli en lugn helg och att jag kommer känna mig utvilad när jag kommer hem igen. Vi ska ju tömma baren som sagt! Det kommer bli askul, och kanske blir det så att man träffar på några gamla goingar man gick i skola med :-)

Nu har jag bråttom, Helena ska hämta mig om en stund och jag sitter här nyduschad i morgonrock och jag har inte packat nånting :S ooops, hurry hurry!




NU SKA VI GÖRA SÄLEN!!!!!!!

          













ps; grattis till Danne som klarade teori provet idag.




hallådär.

Ska strax iväg till jobbet, känns bra nu när cashen rullar in, lägga undan dom på sparkontot till Aussie. Mycket roligare att jobba när man vet att det blir väl förtjänt sen. Nu när resan är betald kan jag börja på ruta ett, och spara vidare. Men det kommer bli mycket utlägg nu i april, på fredag drar vi till Sälen och tömmer baren och diggar hoffmaestro mm. Torsdagen veckan efter bär det iväg till Göteborg med Sabina & där blir det Lisseberg, shopping och att fira valborg. Fuckin' awsome! Hoppas jag får schemat för jobbtider i sommar snart, så kanske man kan planera in någonting roligt förutom Peace and Love, det har jag redan tagit ledigt för (Y)

Nu tickar klockan, ha en underbar dag folket pusskram


Bilder från underbara Indien med Sarah i Januari.

jag & sarah i Indien.





INDIEN

tack mami&papi


drömmen blir verklighet

Hej. Tanken med denna blogg är att jag ska skriva allt som händer och sker när vi äntligen åker till Australien. Kanske är det lika bra att smygstarta nu så att jag är med hajj på allt när vi väl är där.

 Idag blev drömmen sann, ALLT ÄR BOKAT OCH KLART! 13 oktober sticker vi, jag&johanna alltså. Längtar tills vi står på Arlanda med våra backpackers ryggsäckar ringer hejdå till mamma&pappa och sätter oss på flyget med alla dessa förväntningar och det pirras i hela kroppen, ni vet hur jag menar? Landar tillslut på Bali, checkar in på hotellet. Chillaxar en vecka, drar vidare mot Australien. Våra planer är att söka jobb så fort vi har bosatt oss, dra in lite australienska dollar några månader. Efter de blir det att åka till andra sidan av landet, ett bilköp och sedan får fantasierna flöda. Jag vill passa på att se mycket av landet och att uppleva så mycket som möjligt. Ska jag börja skriva allt jag vill göra och se, får jag sitta här till natten och ingen orkar ialf läsa ;-) In your face, ni som inte har någon framtid eller något hopp, till er som trodde att allt bara var snack. Nu är vi på väg!


Nu ska jag dammsuga här i huset så att mamma och pappa får en trevlig hemkomst, stackarna som inte kommer hem som dom ska från USA. Men hem kommer dom och tur är väl det. Trots allt så saknar jag päronen :)  Jäkla vulkan till att förstöra. Himla synd om alla som blir svårt drabbade, speciellt till de familjer som blev evakuerade och inte vet hur det kommer sluta. Mycket snack om politikerna som sitter fast runt om i europa och inte kommer hem. Jag säger bara: Fuck them, folk har det värre.

yaya, inte tid med denna smörja längre. ha det bra gott folk!



surfare är heeeeeta


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0